Red Velvet Cupcakes for Chinese New Year!!

Semuanya bermula dengan cuti panjang sempena Tahun Baru Cina dan kebosanan yang melampau sebab takde plan bercuti ke mana-mana.

Macam mana nak travel?? Semua tiket mahal, semua jalan highway sesak, so the best thing to do is to stay home. Tapi tengok tv pun boring sebab takde citer best.

Jadi, apalagi…Baking lah jawabnya…Bila type kat Google, resipi yang paling popular di bulan Februari mestilah Red Velvet…yummm!

So, here goes…..my red velvet cupcake with lots of cream cheese frosting & a little bit of rainbow sprinkles…best kan..

2013-02-12 10.19.05

2013-02-12 10.16.44

2013-02-12 10.26.26

 

And yes, it tasted as good as it looked…tee hee..;)

Kalau ada sesiapa yang nak order bolehlah email me at mayriana-85@hotmail.com or those who have my number can just watsapp me. 🙂

Paling penting I will give you lots and lots of frosting sebab my mum cakap, kalau nak buat jual, buat cupcake dengan ikhlas macam kita buat untuk makan sendiri. Sayang mak….Sebab tu I name my cupcakes after her name “Poi Cupcakes”.

(c) All rights reserved to Mayriana Michael 2013

Advertisements