Strawberry filled cupcakes

Siapa suka strawberry jam dengan cupcake?? Saya!! So, I tried making cupcake yang intinya strawberry jam.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Lepas tu, I share cupcakes ni dengan my friends sempena shop-warming..Maklumlah, perniagaan diorang dah semakin berkembang sekarang ni dan diorang baru je pindah ke kedai yang jauh lebih besar dari dulu. Semua orang kalau dapat cupcake, mesti macam budak-budak kan?…hehehe

PicMonkey Collage

Well, bila tengok orang lain happy makan cupcakes yang I buat, I pun rasa sangat happy. 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s